OK Syd

Brombjerg 49

6310 Broager

Tlf. 5171 8294

E-mail: formand [hos] oksyd.dk

Bankkonto, løbskonto og CVR nr.:

reg. nr. 8010   kontonr.  7302525

CVR nummer 2969 9933Du er på siden: Arkivet -> 2016

OK SYD vandt 3. division

25. oktober 2016

På en fantastisk septembersøndag med sol, blå himmel, temperaturer på omkring 22 grader og krondyr i skoven, sørgede 33 veloplagte OK SYD løbere for, at OK SYD igen kunne kalde sig vinder af 3. division.

I Gødding Plantage ved Billund blev løberne udfordret af en del krat og ujævne stier med langt græs, samt flere kortfejl.

Vi slog Svendborg/OPI 89-69 og West/Ribe 94-46.

Tina og Benta efter at de kom i mål.


Resultater fra Gødding


Næste store opgave er op-rykningsmatchen den 15/10 i Fovslet.


SM lang i Revsø

14. september 2016

Årets SM blev afviklet i Revsø onsdag aften den 14/9 med start kl 17.30. Vejret var rigtig flot, klar sol og lunt. Desværre var der kun 10 tilmeldt fra OK SYD, og kun 9 mødte op. Det resulterede i 3 medaljer til OK SYD. John Bargmeyer vandt H35, Karsten Jøhnk vandt H45 og Hanne Ljungberg vandt D55.


Henrik vandt Guld til JFM i Linå Vesterskov

21.august 2016

Efter en lang sommerpause var der JFM i Linå Vesterskov. 11 løbere fra OK SYD deltog og kæmpede sig igennem det stærkt kuperede terræn med vekslende held. Bedst gik det for Henrik Justesen, der vandt guld i H85. TILLYKKE!

Henrik med medaljen, efter strabadserne.


Resultat pointløb til træningsløbet i Katrinelund

3. august 2016


Stillingen i pointløbet:

Karsten                        151

Jørn                              84

Lundstrøm                     81

Toustrup                        77       (delt 4. plads)

Hanne                           77

Moos                            76

Rarup                           66

John & Maria                 63

Højbjerg (OO.)               61

Michael Jensen             51


OK SYD deltog i Jukola i Finland

20. juni 2016

Med både et pigehold og herrehold.

Her er billedet af holdene til Jukola der mangler fotografen Karsten, Lise der er ved at varme op til 1. turen og Rasmus.

Hanne, Ove, Malthe, Helle, Michael, John, Dorthe og Bjarne


Spændende afgørelse ved de sønderjyske mesterskaber i stafet orientering

11. juni 2016


Lørdag var Gråstenskov rammen om de sønderjyske mesterskaber i stafet orientering, som er en dyst mellem HTF og OK Syd.

Der var tilmeldt i alt 15 hold, hvert hold bestod af 3 løbere, den ældste deltager var over 80 år medens den yngste var 12 år.

Første tur var på 3,7 km og her startede alle hold samtidig. Den første der kom ind og skiftede til anden tur var Malthe Johannsen fra OK Syd, han sendte sin lillebror Aske i skoven, med et forspring på næsten 7 min.. Men på den 2,8 km tur blev Aske indhentet af Mathilde Schrøder fra HTF, hun sendte Arne Bertelsen i skoven, 30 sekunder efter, kom Aske i mål og sendte sin far ud på sidste tur.

Spændingen bredte sig på stævnepladsen, hvem ville nu klare den 5,8 km. lange tur med 17 poster hurtigst. Alle på stævnepladsen kiggede spændt ned mod sidste posten og her dukkede Bjarne Johannsen fra OK Syd op og stemplede posten først, men Arne Berthelsen fra HTF var lige i hælene på ham. Så det endte med at OK Syd blev sønderjysk mester, 5 sekunder foran HTF.


Der blev overrakt medaljer til de tre bedste hold som er følgende:

Guld til Malthe, Aske og Bjarne Johannsen fra OK Syd

Sølv til Hans Nielsen, Mathilde Schrøder og Arne Betelsen fra HTF

Bronze til Hanne Ljungberg, Pernille Rarup og Karsten Jøhnk fra Ok Syd


Grænsedysten

5. maj 2016

Årets Grænsedyst var nummer 42 i rækken, og da orienteringsklubben i Lübeck i år har 50 års jubilæum, ville de gerne afholde grænsedysten. Derfor drog vi på Kristi Himmelfartsdag meget tidligt hjemmefra, faktisk tog nogle af os af sted allerede kl 6.15, for at køre til Lauerholz ved Lübeck.

Det var en af årets første forårsdage med sol fra en skyfri himmel, og stævnepladsen lå lunt i en lille park i skoven ved siden af en nedlagt zoologisk have.

OK SYD lejren til Grænsedysten

Efter løbet var der som altid ved Grænsedyst lækker kage til alle.

Der var tilmeldt 21 fra OK Syd og 23 fra HTF og en del flere fra tyske klubber. Vi havde derfor på forhånd regnet med, at tyskerne ville vinde i år. Det blev dog meget spændende med en kneben sejr til Danmark, der vandt med 3 point. HTF blev bedste klub, som sædvanlig.

OK Syd fik 4 vindere, der fik hver en stor æske chokolade med Lübecker marcipan.


Til lykke til

Maria Bargmeyer D13-16

Silke Bolbro D65-

Karsten Jøhnk H45-54

Hanne Ljungberg D55-64


Resultater   Billeder


Find vej dagen

30. april 2016

Aabenraa Nørreskov

Vi havde en fin og hyggelig dag i Aabenraa med 41 gæster, - børn, unge, familier og gamle som vi kan li' det. Selve dagen forløb godt, men det var svært for mig at få hjælpere nok - mange var bortrejst, så der var somme tider pres på.

Als Nørreskov

Vi havde 58 deltager og flere af dem er begejstret for vores arrangement. Flere af deltagerne er genganger fra tidligere år, som bruger dagen til at få noget motion i den flotte forårs skov. Som tidligere var opgaven med at finde figurerne meget populær blandt børnene (85 gange blev banen gennemløbet), flere af dem kunne huske det fra tidligere år, eller fra vores Sct. hans løb , hvor vi også havde det på programmet.


Divisionsmatch i Marbæk Plantage

10. april 2016

OK Syd kom godt i gang i årets første divisionsmatch. Med en solid indsats fra de 33 fremmødte løbere lykkedes det at få en snæver sejr over vores nærmeste konkurrent  Svendborg, som vi slog 98-95. Sejren over West/Ribe blev 113-41.


Ingen OK Syd løbere udgik, og især var det dejligt at se, at alle ungdomsløberne gennemførte i fin stil.


Billeder


ResultaterSM-nat i Aabenraa Hjemskov

9. marts 2016

De sønderjyske mesterskaber i natorienteringsløb fandt sted i aftes. Vejret var klart og koldt, stemningen var god med en hyggelig eftersnak i Aabenraa Stadions trange lokaler. Mester blev (fra venstre) Karsten Jøhnk H45, Hanne Lungberg D55, Maja Alm D21, Malthe Johannsen H13, Guri Alm D45, Kjeld Nielsen H75, Keld Rasmussen H65, Jørn H. Klausen H55. Ikke på billede: Mads Juhl H15. Ove Petersen og Michael Nielsen fra OK Syd var stævneledere og banelæggere.


ResultaterSOK og Aaig lagt sammen i det nye OK-syd

27. februar 2016

Den 27. februar 2016 blev de 2 orienteringsklubber i Grænseegnen  sammenlagt  til én klub: OK Syd

OK Syd var oprindeligt et løbsarbejde mellem Sønderborg Orienteringsklub (SOK) og AAIG Orientering, hvor formålet er at give medlemmer af SOK og AAIG-O mulighed for at stille med større hold i stævner og turneringer. Med store hold har man nemmere ved at stille med løbere på alle baner og derfor også nememerer ved gode placeringer.

Gradvist udviklede samarbejdet sig med koordinering af træningsløb sammen med HTF (Haderslev orienteringsklub), fælles klubblad, ungdomstræning og klubture. Men nu bliver vi én klub.

Aktiviteterne fortsætter i de to byer som hidtil, men med fælles bestyrelse og fælles administrative fuktioner bliver der kræfter til flere aktiviteter.

Indtil videre vil nyt fra OK Syd komme på http://sonderborg-ok.dk, men det er planen igen at gå over til denne hjemmeside så hurtigt som muligt..

Der vil stadig være adgang til  http://aaig.dk/orientering, men denne side vil ikke blive holdt ved lige.