Du er på siden: Arkivet -> 2021

Vikingedysten

OK Syd vandt vikingehjelmen, da vi var største klub.

Malte og Martina vandt deres klasse


Erfaringer som banelægger ved SM-lang

Som jeg lovede på generalforsamlingen kommer her et lille skriv vedrørende SM Lang.
Jeg har været medlem af klubben siden 2013, men er alligevel relativt ny som Banelægger. Jeg lavede mit første løb, som et coronaløb, i vinters. Læg hertil et vinterferieløb i uge 7, samt et træningsløb i det tidlige forår. Disse tre træningsløb udgjorde min sparsomme banelæggererfaring forud for SM Lang.


Alligevel, synes jeg selv, at banerne til SM Lang var blevet rigtigt gode, det samme gav en del erfarne orienteringsløbere udtryk for, efter løbet. Altid herligt at få ros. At et par af posterne så ikke stod ved den helt korrekte trærod, eller lidt forskudt i forhold til slugten, er selvfølgeligt ikke godt nok, men det ødelægger ikke det store billede for mig. Jeg synes det gik godt – og jeg har mod på mere.


Da jeg startede som banelægger var det Mogens Thomsen der tålmodigt, og med stor kyndighed, introducerede mig for det, og han løb kontrol på mine første baner. Han skulle også have været min hjælper til SM Lang. Med hans pludselige bortgang sprang Michael Termansen til for at hjælpe. Tak til Michael for det, det var virkelig værdsat. Hanne og Karsten ankom i rigtig god tid og gav en hånd med. Og pludselig dukkede Martina op med friskbagt kage. Helt fantastisk. Havde aldrig klaret alt det praktiske uden hjælp.


Der er mere arbejde i sådan et arrangement end jeg lige umiddelbart havde regnet med. Udover de mange aftener ved PC’eren og rekognosceringsturene i skoven var der også rigeligt at lave med at indsamle materiel, udsætte poster, opstille start- og målområderne, resultatformidling mv.. Så jeg var træt, men glad og tilfreds, da jeg lørdag aften endelig kunne slænge mig på sofaen.

Søndag sendte jeg en mail til Birger, hvor jeg meddelte ham, at han gerne må sætte mig på terminslisten en enkelt gang eller to hen over sommer- og efterårssæsonen. Jeg har i hvert fald mere mod på at være banelægger.


Vi ses i skoven.

Johnni


OK Syd

Brombjerg 49

6310 Broager

Tlf. 5171 8294

E-mail: formand [hos] oksyd.dk

Bankkonto, løbskonto og CVR nr.:

reg. nr. 8010   kontonr.  7302525

CVR nummer 2969 9933