OK Syd

Brombjerg 49

6310 Broager

Tlf. 5171 8294

E-mail: formand [hos] oksyd.dk

Bankkonto, løbskonto og CVR nr.:

reg. nr. 8010   kontonr.  7302525

CVR nummer 2969 9933Du er på siden: Arrangementer -> 2018 -> Find vej dagen

Find vej Dagen 2018

Lørdag den 5. maj mellem kl. 13.00 og 14.30 afholder Orienteringsklubben OK Syd Find vej Dag i Gråsten med mødested på Ringridderpladsen.


Klubben inviterer alle interesserede ud på en anderledes tur i skoven. Der vil være instruktion i hvordan man bruger et kort og der er baner der passer til alle aldersgrupper, med distance fra 3 til 7 km, samt en sprintbane til de helt små. Efter endt løbe- eller gåtur, vil der være forfriskninger, diplomer og medaljer samt en lille præmie til de små. Der vil også være mulighed for at deltage i lodtrækningen om biografbilletter til tegnefilmen om Mesterdetektiven Sherlock Gnomes der har premiere i landets biografer den 3. maj.


“Find vej Dagen er for hele familien” siger Rasmus Ejlersen, formand i OK Syd, og han fortsætter “Orienteringsløb er en sport alle i familien kan dyrke på tværs af niveau og alder, og vi vil gerne vise familien Danmark hvor sjovt det er at finde vej i deres eget område med Find vej Dagen”.


OK Syd dækker både Aabenraa og Sønderborg. Klubben har holdt Find Vej dag forskellige steder i de to kommuner i de sidste 7 år. Og denne gang foregår det i Gråsten.


OK Syd afholder Find vej Dag i samarbejde med Dansk Orienterings-Forbund og med støtte fra Nordea-fonden, der støtter gode liv.


Find vej Dagen har over 3000 deltagere hvert år, og selveste H.K.H. Kronprins Frederik har deltaget med familien i flere Find vej Dag events over de sidste år.


>>>>>>>>


For mere information ring eller skriv gerne til:


Rasmus Ejlersen, formand for OK Syd, r.ejlersen@gmail.com, 51 29 63 11

Finn Hove, Pressekontakt OK Syd, finn.hove@live.dk, 30 86 30 46

Christian Friis, Dansk Orienterings-Forbund, cf@do-f.dk ,  31 32 86 85Se også disse sider:          www.facebook.com/findvejifindvejdagen.dk   Se alle arrangementer på findvejdagen


Find vej dagen i Gråsten OK Syd find vej dags side


O-track til Find vej dagen  Man kan bruge enten sit GPS-ur eller sin mobil-telefon til at tracke sit løb på find vej dagen, uploade sit track til O-track og derefter gense kort og bane med sit track og sammenligne og dele vejvalg og stræktider med andre løbere.
          #findvejdagen