Du er på siden: Arkivet -> 2017

Juleløb

10-12-17

Årets juleløb blev afholdt med start fra Skovvej 4, hvor vi i dagens anledning havde lånt et lokale af Blæksprutterne. Der deltog 21.

Frede havde lavet banen. Den gik ned igennem Skratmosen, der virkelig levede op til sit navn på grund af de store mængder nedbør de sidste måneder.

Spørgsmålene var lavet af Mette-Marie, og var en del af en sød nissehistorie, som Mette selv havde skrevet. Vi fik desværre aldrig resten af historien, men måske kommer den i næste klubblad?

Bagefter trakterede Birger med gløgg og æbleskiver, og vinderen blev kåret, hvorefter der blev overrakt medaljer til årets klubmestre.

Vinder af årets juleløb blev Anna-Marie Kühl, der får æren af at arrangere løbet næste år.

Billeder

Anna-Marie vinder juleløbet 2017

Jysk-fynske mestre i stafet

26-08-17

JFM stafet blev afviklet i Stenderup ved Kolding. Terrænet var delvist stærkt kuperet med flere dybe slugter. Stafetten havde karakter af mellemdistance med mange poster og derfor rig mulighed for fejlklip.

OK Syd havde tre hold med.

H50 - Ove Petersen, Michael Termansen og Peter Pallesen havde desværre fejlklip.

D50 - Helle Termansen, Anne-Marie Jensen og Ulla Pallesen blev nummer 4.

D/H 185 - Mogens Thomsen, Hanne Ljungberg og Karsten Jøhnk blev nummer 1 og dermed jysk-fynske mestre.

Resultater

Stafetsølv til OK Syd

12-08-17

Årets SM stafet blev arrangeret af HTF på Starup Hede. Der deltog 16 hold, heraf fem fra OK Syd, ti fra HTF og et enkelt fra Gorm.

Arrangørerne havde glemt at bestille godt vejr, så vi løb i silende regn. Første start var kl 12, regnen startede kl 11.30 og fortsatte i tre timer.

Holdet med Hanne, Martin og Karsten vandt sølv. Guld og bronze gik til to familiehold fra HTF, Lars, Lasse og Peter Klogborg og Diana, Flemming og Mathias Jessen. Stafetten blev meget spændende. Mathias kom først ud på tredjetur knap 4 minutter foran Peter på 5. pladsen og Karsten 31 sekunder efter på 6. pladsen. Ved publikumsposten var Karsten først med Peter umiddelbart efter. Da der ikke var mange gaflinger på banen , var det ikke muligt for Karsten at slippe væk, og på det sidste stykke hjem slap Peter så forbi og kom i mål 12 sekunder foran Karsten.

Resultater

Find vej dag 2017

29-04-17

61 gæster - børn og voksne, familier og garvede løbere - fandt vej til Kelstrup Plantage for at prøve orienteringsløb.

Vejret var med os, det medbragte humør blev højere af den dejlige tur i skoven og forplejningsholdet puslede om gæsterne, så det var en fornøjelse. Tak for det store fremmøde og tak for et fint arrangement.

Billeder fra dagen

Hanne fik en bronzemedalje til DM sprint

22-04-17

Der blev afholdt DM-weekend med sprint-orientering i Støvring By om lørdagen, et spændende terræn med både åbne parkområder, skov, tæt bebyggelse, institutioner og uddannelsescentre og lidt let industri i udkanten, altså spændende og afvekslende sprintterræn.

Hanne fik en bronzemedalje kun 2 sekunder fra 2. pladsen. Der var 4 deltagere fra OK Syd med.

Om Søndagen blev der så afholdt DM-ultra i Rold Vælderskov Rebild bakker ved Skørping syd for Aalborg. Her var der ingen medaljer til OK Syd denne gang.

Henrik hædret til mestrenes store fritidsfest i Sønderborg

31-03-17

Sportsudøvere og kulturfolk, der har hentet mesterskaber og pokaler hjem i hobetal blev hædret i Humlehøj Hallen.

- Sportsfolkenes store mesterskabs og pokalfest løb fredag af stablen i Humlehøj Hallen. Her mødtes alle dem, der i sæsonens løb har hentet pokaler, medaljer og mesterskaber i forskellige former for sport og kultur til en slags fagenes fest for sportsfolk.

OK Syd fik fire Sønderjyske mestre i natløb

22-03-17

SM-nat blev afholdt af HTF i Haraldsholm ved Jels. OK Syd fik fire titler ud af de 10 der blev løbet om:

H-35-44 Jonas Hekman, H-45-54 Bjarne Johansen, H 55-64 Karsten Jøhnk, H-65-74, Kristian Toustrup.

Hanne blev Danmarksmester til DM nat

18-03-17

Lørdag aften afvikledes årets første danske mesterskab. Pandelampeklædte orienteringsløbere begav sig ud i Jægersborg Hegn i Nordsjælland.

Jægersborg Hegn er en utrolig varieret skov med mange forskellige typer af terræn: Hurtigt, åbent, flad bøgeskov, tættere områder med lysninger og områder med mere diffus bevoksning. Desuden er der områder i skoven med moderat kupering.

Ud af de to deltagere fra OK SYD lykkedes det Hanne Ljungberg at blive danmarksmester i Dame 60-64.

Hanne løb et flot og stabilt løb med højt tempo og havde et godt forspring indtil sidsteposten, hvor hun med en fejl var lige ved at smide DM’et væk. Heldigvis havde flere af konkurrenterne også problemer med posten. I mål var hun 50 sekunder foran nummer to.